perjantai 15. joulukuuta 2023

Kokonniemen urheilukeskus ja sen palvelut

 


MIELIPIDEKIRJOITUS LEHTEEN                                        12.12.23

 

otsikko. Kokonniemen monipuoliset palvelut

Olen Erkki Naumasen kanssa samaa mieltä (UM 12.12.) siitä, että Kokonniemen kehittämisessä tulee huomioida laajasti kaiken ikäisten ja kuntoisten liikuntamahdollisuudet. Erityisesti liikunnan merkitys korostuu ikääntyessä, jolloin ikääntyville tarjottavat erilaiset omaehtoiset ja aktivoivat liikuntamahdollisuudet ovat niin yksilön kuin kansanterveyden näkökulmasta tärkeitä.

Kokonniemen suunnittelussa on nyt hyvin huomioitu ns ”matalan kynnyksen” liikuntamahdollisuudet. Niiden rajaaminen säästösyistä on perusteetonta, sillä niihin satsaaminen on erittäin tärkeään hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen kannalta. Jokainen siihen satsattava euro säästää pitkässä juoksussa kaupungin menoja, tuo konkreettisia säästöjä terveydenhuoltoon ja edistää eri-ikäisten kaupunkilaisten mielen hyvinvointia.

Yhtenä osana Kokonniemen loistavaa tulevaisuutta muistetaan edelleen huomioida seniorien liikuntapuisto, joka sopii kaikille, kun se oikein rakennetaan.

Eikä tule unohtaa tässä epävarmassa maailmassa myöskään väestönsuojaa, joka voidaan tehdä niin, että se palvelee normaalissa arjessa erilaisten ihmisten erilaisia tarpeita liikuntaan ja omasta kunnosta huolehtimiseen – ja tuo turvaa meille kaikille pahoina aikoina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Unkari "kantona kaskessa"

  Suomi on osa EU:n yhteisöä ja hyvä niin. Emme enää selviäisi yksin Venäjän kyljessä. Maailma on muuttunut todella paljon ja niin myös Venä...