torstai 13. huhtikuuta 2017HAMINAN KUNTAVAALIT 2017

Haminassa sosiaalidemokraatit (SDP) nousi suurimmkasi puolueeksi paikkaluvulla 12. Kokoomus ja Keskusta menettivät paikan ja näin myös me Kristillisdemokraatit. Valitettavasti emme saaneet nuoria ehdokkaita mukaan. Jokaisella on oma elämä ja sen tuomat kiireet kuten pienet lapset ja mahdollisesti myös opiskelu. Toivotaan heitä mukaan sitten seuraaviin kuntavaaleihin.

Haminassa oli varmaan yllätys se, että Perussuomalaiset nostivat kannatusta. Heillä oli nyt mukana hyviä ehdokkaita ja etenkin lääkäri Ari Rinteen mukaan tulo toi heille ääniä. Nythän SOTE-keskustelu on aktiivista ja hänellä on asiantuntemusta näihin kysymyksiin. Aika näyttää, onko sillä asiantuntemuksella vaikutusta maakunnassa tehtäviin sote-päätöksiin. Toivottavasti näin on.

Haminassa Kristillisdemokraatit ovat tekemässä teknistä vaaliliittoa Perussuomalaisten kanssa. Tästä on jo sovittu suullisesti. Toivotaan, että päästään maaliin saakka. Meille Kristillisdemokraateille tämä on tärkeä sopimus, jotta saisimme tulevia valiokuntapaikkoja. Meillä on valtuutettuja 2, joten ilman vaaliliittoa jäisimme varsin vähille paikoille, jos saisimme lainkaan. Tällaistahan tämä politiikka on.
Haminassa ollaan siirtymässä valiokuntamalliin uuden valtuustokauden alussa.

Toivotaan hyvää yhteistyötä eri valtuustoryhmien välillä ajatellen kuntalaisten parasta. Me Kristillisdemokraatit tavoittelemme turvallista, yhteisöllistä ja hyvinvoivaa Haminaa, jossa on hyvä asua ja elää sekä tehdä työtä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Unkari "kantona kaskessa"

  Suomi on osa EU:n yhteisöä ja hyvä niin. Emme enää selviäisi yksin Venäjän kyljessä. Maailma on muuttunut todella paljon ja niin myös Venä...